Hyvän päivän kunniaksi päätin vuodattaa tänne hieman hyviäkin fiiliksiäni. Tunnelma on ihanasti katossa, ellei jopa taivaissa asti, kiitos auringon, tulevan kesän ja kesäbiisien. Kierreltiin ystävän kanssa Lahden lelukaupat läpi, istuttiin monta tuntia Robert'silla kahvilla ja nautittiin kauniista säästä sekä toistemme seurasta. Oli ihana saada puhua kaikki ne salaisimmatkin jutut julki Kaakaon kera ja kuunnella muiden ihmisten soljuvaa puhetta. Täydellinen iltapäivä.

Sain myös monta asiaa pohdittua tämän päivän aikana. Päätin lopettaa miesten takia murehtimisen ja aloittaa taas hauskanpidon. Nuorempana kun oli niin paljon mukavampaa vain pitää hauskaa kuin pysähtyä miettimään. Nyt alkaa uusi vaihe elämässäni.

McFLY korvissa soiden kävelin reippain askelin kohti kotia, katsellen touhukkaita hikiäläisiä pihojaan työstämässä. Samalla yritin keksiä pääsyytä "masennukseeni", oliko se huonot kotiolot, olematon sosiaalinen elämä vai mieshuolet. Tulin siihen tulokseen, että nämä kolme syytä sai mielialani niin alamäki kurssille ettei ylös ollut hetkeen nousemista. Olin musertunu henkisen taakkani alle. Nyt (onneksi) tunnen oloni jo erittäin hyväksi. En ole koskaan ollut masentunutta tyyppiä, joten huono mieliala oli hyvin uusi juttu minulle.

Kaipaan erästä henkilöä kovasti, mikä on hassua, koska hän on ollut poissa vasta 5 päivää. Hän on paras ystäväni, yksi ainoista, joka minua ymmärtää. No, toivottavasti hän tuo Ateenasta hyvät tuliaiset tämän vuoksi.

Tänään oli mukavien muistojen päivä. Muistelin taannoista perjantaita ihastuttavan henkilön X kanssa, mikä on pitänyt kestohymyn naamallani koko päivän. Muistelin joka kosketusta, joka katsetta, jokaista hymyä ja sanaa. Taidan oikeasti olla rakastunut herra X:n. Ja ensimmäistä kertaa olen siitä iloinen. Ihanaa olla oikealla tavalla ihastunut.

SMILE SMILE SMILE, YOU'VE GOT TO SMILE SMILE SMILE !