Ajatukset menee aikalailla tätä rataa ja tällä hetkellä onkin hyvin vaikeaa saada aikaan kokonaisia, järkeen käypiä lauseita. Alan saada taas itseäni niskasta kiinni ja pikkuhiljaa omin voimin pääsen ylös miessuostani ja sepäs pistääkin vilkkaan virnistyksen naamalle. Asiat muodostuu yhden sanan muotoisiksi kokonaisuuksiksi päässäni. Rakastan tätä tunnetta.

Viime viikonloppu meni rattoisissa merkeissä Vivi-Anin kanssa Tampereella. Kierreltiin kaupunkia ympäri remakasti nauraen ja vesiputouksen lailla pälättäen. Tampere oli kyllä sensaatiomainen kaupunki, ensimmäisenä muuttolistallani. Oli ihanaa olla ystävän kanssa ja jakaa ilot ja surut. Pyörittiin kaupoissa ja minua harmitti oma opiskelija budjettini (96e), jolla oli tarkoitus ostaa uudet kengät. Kenkien etsiminen on varmasti yksi vaikeimmista asioista ikinä. Kuitenkin löysin mahtavat, ihanat ja täysin itseni näköiset kengät Spirit Storesta ja ne vielä jopa mahtuivat budjettiini. Taivaallista. Sitten vielä istuttiin tunnin verran kahvilla, ja täytyy sanoa että join kyllä parhaimman Minttusuklaa Latten ikinä, jutellen ihan kaikesta ja kaikista. Tykkään vain olla ja jutella paljon enemmän nykyään kuin aikaisemmin.

Illastamme Tampereella puuttui ainoastaan Disney elokuvat, joita ei VHS laitteen toiminnan häiriöstä johtuen voitu katsoa, mutta muuten oli kyllä paras viikonloppu hetkeen.